Thursday, January 16, 2020

Gemakkelijke manier om een afspeellijst op YouTube op mobiel te maken

YouTube is een van de beste platforms om video's te delen, bekijken en uploaden. Veel moeilijke taken zijn gemakkelijker geworden om te leren, alleen vanwege YouTube-video's. Zelfs mensen verdienen via YouTube-video's. Nou, als je nieuw bent in deze applicatie en wilt weten hoe je een nieuwe afspeellijst op je YouTube-account kunt maken, dan zal deze blog je helpen hetzelfde te doen.

Volg de gegeven stappen om een afspeellijst op YouTube op mobiel te maken:

  1. Schakel je mobiele telefoon in en navigeer naar het pictogram van de YouTube-app om deze te openen. Meld u aan bij uw account als u niet bent aangemeld met uw e-mailadres en wachtwoord. 
  2. Zodra het is geopend, drukt u op het pictogram Zoeken dat wordt weergegeven als een klein pictogram in de vorm van een vergrootglas in de rechterbovenhoek van het scherm.
  3. Zoek nu naar een video met behulp van een relevant trefwoord, zoals make-up, pasta maken, voorbereiden voor het interview, enz. Zoek naar de video waarin u geïnteresseerd bent en tik op een van de video's in de resultatenlijst.
  4. Zodra u op de video tikt, wordt deze automatisch afgespeeld. Druk op de optie Toevoegen aan voor de volgende stap. 
  5. Hiermee worden twee opties op het scherm geopend, d.w.z. Een nieuwe afspeellijst maken en Later bekijken. U moet op Nieuwe afspeellijst maken tikken die de eerste optie op het scherm is.
  6. Het opent het formulier Afspeellijst maken. Voer de naam van de afspeellijst op het scherm in en druk op de knop OK. Er is ook een optie voor privé als je deze met niemand wilt delen. Anders kun je Public kiezen zodat iedereen je afspeellijst kan bekijken. Op de telefoon kunt u echter alleen de optie Privé selecteren.
  7. Tik op het juiste pictogram of OK en je bent klaar!
Op dezelfde manier kunt u meer video's toevoegen aan dezelfde afspeellijst of een nieuwe afspeellijst. Als je veel afspeellijsten in je YouTube-account hebt gemaakt, heb je de keuze om de video naar een bepaalde afspeellijst te verplaatsen. Is het niet een eenvoudiger taak? Maak contact met YouTube-klantenondersteuning in het geval van aanvullende hulp. We hebben een pool van ervaren medewerkers die goed op de hoogte zijn van deze video-app en uw vraag binnen enkele minuten kunnen oplossen.